Feest Idee
 

Home
Feest Idee

Categorie
Vrijgezellenfeest
Bedrijfsfeest
Themafeest
Kinderfeestje

Dans
Creatief
Actief
Erotisch
Eten en drinken

Provincies

Groningen
Friesland
Drenthe
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg

Adverteren

Aanmelden

Link Partners
Feest links


Contact
Neem contact opFeestideeVerbeeldingskracht in het centrum van Utrecht
Creatieve activiteiten op de meest inspirerende plek aan de Oudegracht in Utrecht
Onze workshops worden op maat aangeboden. Beeldende technieken, gecombineerd met fun. Maar eventueel ook met methoden uit de (bedrijfs) psychologie en theatrale werkvormen. Uiteraard geven deze workshops veel plezier en ontspanning, maar er kan ook een " serieuze" doelstelling worden ingebracht. Een boottocht, diner of een feest zijn mogelijkheden om er een complete dag van te maken.

Onze prachtige middeleeuwse werfkelders in hartje centrum zijn een begrip. De rust van water, de stilte van oude kastanjebomen en de mooie gewelven. Slechts een trap scheidt de bezoeker van de hectiek van alledag.

Vrijgezellenfeestje UtrechtVrijgezellenfeestje Utrecht
Hier bent ben op de juiste plaats voor een geslaagd vrijgezellenfeest in Utrecht! Met onze expertise en toewijding hebben wij de best mogelijke links voor jouw verzameld op het gebied van vrijgezellenuitjes en vrijgezellenfeesten.

Bekijk de vele mogelijkheden voor de meest onvergetelijke vrijgezellenfeest ervaring van Utrecht. Vele feestgangers hebben hun voordeel al gedaan via een van onze pagina's. De mooiste feestlocaties en activiteiten geven je een onverslaanbaar aanbod van vrijgezellenfeest ideeen, dus kijk even rond wat wij voor jouw kunnen doen!

BuikdansenWorkshop buikdansen bij een vrijgezellenfeest.
Fidance verzorgt workshops buikdansen bij vrijgezellenfeesten en cursussen buikdans. De buikdanscursussen en workshops worden in Utrecht gegeven. De lessen worden verzorgd door de Turkse danseres/docente Fidan.

Fidance is gespecialiseerd in het organiseren van workshops buikdansen voor vrijgezellenbijeenkomsten. De danszaal is voorzien van spiegels en een oosterse zithoek, waar u gezellig kunt genieten van oosterse hapjes en drankjes. Fidance zorgt voor orientaalse danskleding voor de vriendinnen en een speciaal met de hand gemaakte danscostuum voor de bruid.