Feest Idee
 

Home
Feest Idee

Categorie
Vrijgezellenfeest
Bedrijfsfeest
Themafeest
Kinderfeestje

Dans
Creatief
Actief
Erotisch
Eten en drinken

Provincies

Groningen
Friesland
Drenthe
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg

Adverteren

Aanmelden

Link Partners
Feest links


Contact
Neem contact opFeestID.nl themafeestenThemafeest Overzicht
Geen idee wat het volgende feest moet worden? Kom dan naar www.FeestID.nl voor een goed idee voor uw feest. Hier vind u allerlei bedrijven met originele ideeen voor feesten, groepsuitjes en ander amusement.

De themafeesten zijn zeer gevarieerd met thema's als een piraten, caribbean, erotisch, Mexicaans, oosters, heksen, middeleeuwen, sport, misdaad en vele andere mogelijkheden. Een perfect feestidee voor een kinderfeest, verjaardagsfeest of vrijgezellenfeest.

Samba MarcosMarcos Coelho - Braziliaanse shows, workshops en dansles.
Er kunnen shows worden gegeven door het hele land. Omdat wij in het bezit zijn van de beste kostuums uit Rio de Janeiro en de beste dansers, kunnen wij u een zeer succesvolle avond met een spectaculair optreden garanderen.

Uiteraard is elke show anders en daarom adviseren wij om contact op te nemen over persoonlijke wensen. Alles is mogelijk! Regelmatig worden er workshops georganiseerd zodat iedereen een introductie en indruk kan krijgen van alle verschillende dansstijlen. Behalve in Amsterdam geven wij ook workshops op locatie. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 06-14210442