Feest Idee
 

Home
Feest Idee

Categorie
Vrijgezellenfeest
Bedrijfsfeest
Themafeest
Kinderfeestje

Dans
Creatief
Actief
Erotisch
Eten en drinken

Provincies

Groningen
Friesland
Drenthe
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg

Adverteren

Aanmelden

Link Partners
Feest links


Contact
Neem contact opBuikdansenWorkshop buikdansen als vrijgezellenfeest idee.
Fidance verzorgt workshops buikdansen bij vrijgezellenfeesten en cursussen buikdans. De buikdanscursussen en workshops worden in Utrecht gegeven. De lessen worden verzorgd door de Turkse danseres/docente Fidan.

Fidance is gespecialiseerd in het organiseren van workshops buikdansen voor vrijgezellenbijeenkomsten. De danszaal is voorzien van spiegels en een oosterse zithoek, waar u gezellig kunt genieten van oosterse hapjes en drankjes. Fidance zorgt voor orientaalse danskleding voor de vriendinnen en een speciaal met de hand gemaakte danscostuum voor de bruid.

Samba MarcosMarcos Coelho -Braziliaanse shows, workshops en dansles.
Er kunnen shows worden gegeven door het hele land. Omdat wij in het bezit zijn van de beste kostuums uit Rio de Janeiro en de beste dansers, kunnen wij u een zeer succesvolle avond met een spectaculair optreden garanderen.

Uiteraard is elke show anders en daarom adviseren wij om contact op te nemen over persoonlijke wensen. Alles is mogelijk! Regelmatig worden er workshops georganiseerd zodat iedereen een introductie en indruk kan krijgen van alle verschillende dansstijlen. Behalve in Amsterdam geven wij ook workshops op locatie.