Feest Idee
 

Home
Feest Idee

Categorie
Vrijgezellenfeest
Bedrijfsfeest
Themafeest
Kinderfeestje

Dans
Creatief
Actief
Erotisch
Eten en drinken

Provincies

Groningen
Friesland
Drenthe
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg

Adverteren

Aanmelden

Link Partners
Feest links


Contact
Neem contact opWelkom bij Paintball Power (Beusichem)
Vrijgezellenfeest idee - PaintballWelkom bij het indoor paintball centrum van Paintball power.
Het indoor paintball centrum is opgebouwd in een voormalige manege. U waant zich in een verlaten dorp, waar trucks, bunkers, bruggen en een uitkijktoren de sfeer bepalen. Licht-, geluid- en rookeffecten maken de spanning compleet! Een echte aanrader! (en zeker niet alleen bij slecht weer) 

Door het enorme oppervlak kunnen ook grotere groepen hier goed uit de voeten. Voor grotere gezelschappen (vanaf 25 personen) is het mogelijk de locatie exclusief af te huren. Zeer geschikt voor een actief uitje. Kijk en ontdek de mogelijkheden die we voor u kunnen bieden.

Samba MarcosMarcos Coelho - Braziliaanse shows, workshops en dansles.
Er kunnen shows worden gegeven door het hele land. Omdat wij in het bezit zijn van de beste kostuums uit Rio de Janeiro en de beste dansers, kunnen wij u een zeer succesvolle avond met een spectaculair optreden garanderen.

Uiteraard is elke show anders en daarom adviseren wij om contact op te nemen over persoonlijke wensen. Alles is mogelijk! Regelmatig worden er workshops georganiseerd zodat iedereen een introductie en indruk kan krijgen van alle verschillende dansstijlen. Behalve in Amsterdam geven wij ook workshops op locatie.